Sider

torsdag 30. april 2015

Ring-ring mobildugnad!



Nå må du lete i skuffer og skap både hjemme, hos naboen, på jobben pappa og hos bestemor! Samle alle gamle mobiltelefoner du klarer – så er vi enda et skritt nærmere Southampton.

I regi av Telenor og Norges Idrettsforbund er vi med i Mobilreturordningen 2015. Det betyr at gamle mobiltelefoner samles inn til gjenbruk i Afrika/Asia – og vi får penger i kassa. Vi får betalt pr telefon, så her er det kvantitet og ikke kvalitet som teller. Det spiller ingen rolle hvordan telefonene ser ut, hvor gamle de er eller i hvilken stand – vi får kr 30 pr telefon uansett. 

I Norge ligger nesten 10 millioner brukte mobiler i skuffer og skap, og vi regner med at alle vil gjøre en kjempeinnsats for å finne noen hundre av dem:-) Bruk kortene dere fikk utdelt på kampen tirsdag til å gi de som lurer mer informasjon. Du kan også få lure tips og lese mer på http://www.telenor.no/om/samfunnsansvar/mobilretur.jsp

Alle trenere og lagledere har fått returbager der vi samler telefonene, så bare ta med på trening eller kamper underveis, så samler vi fellesskap. Vi holder i første omgang på frem til sommerferien.

Som en ekstra gulrot premieres de fire jentene som samler inn flest mobiler før skoleslutt med hver sin kinobillett:-)  Så kom dere ut og start innsamlingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar