Sider

tirsdag 14. april 2015

Kampen mot Begby i går!

Jenter, dere gjorde en strålende innsats mot at fysisk stygtspillende Begby i går. 2-2 er mer enn en halv seier, grattis:-)

Fysisk og til tider stygt spill er det dommerens ansvar å bedømme. Dommeren i går hadde sin første kamp på dette nivået og den til tider manglende dømmingen får vi skrive på kontoen for nybegynner.

Det som ikke er akseptabelt er det som ble sagt av motspillere under kampen. Dette er så langt fra fair play som det går an å komme. Dessverre fikk ikke vi vite om dette før i bilen hjem, hadde vi oppdaget dette underveis hadde vi sagt fra til Begby's trener (er ikke sikker på om det hadde hjulpet men..)

Vi kommer til å sende en rapport til ansvarlig lagleder i Begby og til kretsen hvor vi påpeker at slik oppførsel ikke hører hjemme på en fotballbane. Om kretsen gjør noe med det er en annen sak, men da har vi i hvert fall sagt fra, det er det eneste vi kan gjøre.

Vår tøffe og uheldige Tuva må belage seg på noen uker uten fotball, vi håper du kommer deg fort, du er viktig for laget:-) God bedring!

Til alle andre, vi får legge kampen i går bak oss å se fremover, til helgen er det ren J01 jentecup, vi gleder oss allerede.

Marius og Arild.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar