Sider

mandag 23. november 2015

Dugnadskjør og pengeklirr, samt en liten status Londonbudsjett



Vi er veldig stolte av at vi har klart å få så mange dugnadsøvelser nå i tiden frem mot treningsleiren vår til London i februar! Jentene er superpositive og står på, og det håper vi alle andre rundt også vil gjøre – for det er ingen liten jobb å samle inn pengene som må til for å få 20 personer med over til England. I tillegg skal jo laget driftes som før, med utgifter til cuper, utstyr osv.


Totalbudsjettet for London-turen ser ut til å bli kr 225.000 for alle.


Dugnadsinnsatsen har vært en forutsetning siden vi alle ble enige om å reise på treningsleir, og regnskapet viser at vi kan klare det akkurat om alle står på nå frem til avreise. Vi regner i overkant av 13 000 kr i utgifter pr person. Dette dekker flyreise, opphold, treninger, coaching, kamper, transportutgifter, mat og utstyr hele veien. Vi har lagt opp til at all mat skal dekkes av felleskassen for å forsikre oss om at alle får i seg nok mat, og at ingen sparer mat-pengene til shopping:) Jentene trenger derfor kun å ta med seg lommepenger til egen shopping på Top Shop og Victoria Secret etc og eventuelt tyggis.


Pr idag mangler vi kr 62.800 fra å være i mål. Dette har vi beregnet at vi skal greie med de dugnadene vi har satt opp fremover mot jul, samt et kakelotteri i januar. Men, da forutsettes det at alle, både jenter og foreldre, gjør en god innsats. De dugnadene vi har satt opp, er det stort sett jentene som skal delta på. Foreldre må bistå på en vaffeldagsøndag hver, med premier til kakelotteri, noen foreldre må bidra på flaskeinnsamlingsdagen 1. januar og alle bidrar på telledagen 3. januar der vi får betalt pr person som teller. Dersom det er noen som ikke kan bidra på en av disse dugnadene, er det greit dersom det gjøres ekstrainnsats på de andre.


Vi har også vært så heldige å få – etter diverse søknader – ren pengestøtte til laget som er øremerket utstyr. Derfor får jentene flott utstyr verdt ca kr 2500 for kun kr 400 i egenandel. Likt utstyr er også en viktig faktor med tanke på å bygge lag.


Vi kunne selvfølgelig tatt større egenandel. Og vi kunne bedt dere selge kjeks, kaker, dopapir, sokker, undertøy, skrapelodd, brannskadepakker, eller annet. Det har vi ikke, da vi har satset på å få inn nok penger ved hjelp av felles innsats, noe som også er sosialt for jentene. Vi har forståelse for at det kan virke mye, men understreker at alle ikke er satt opp hver gang, og at det er, som sagt, stort sett jentene selv som gjør jobbene – med et lite overblikk og kanskje litt kjørehjelp fra de foresatte.


Bare 88 dager igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar