Sider

torsdag 19. mars 2015

Møtereferat spillermøte 19/3



1. Seriespill, hva venter oss og hvilke krav setter dette til jentene?
Serien i år blir kombinert J14/J15 da det er for få lag i en ren J14. Østfold fotballkrets har besluttet dette. Kamplengde 2 x 40 min, stiller krav til god kondisjon!
2. Uttak til kamper
Alle skal i utgangspunket møte til alle kamper, vi er maks 16 spillere. Forfall skal meldes Arild eller Marius senest 3 dager før kamp.Spilletid avhenger av treningsoppmøte, evnen til å yte maks over lang tid og antall spillere i kamp.
3.  Spillform 4-3-3
Mer offensivt enn i fjor og i tråd med andre lag i DFI. Vi har mange gode offensive spillere. Vi skal praktisere soneforsvar med første, andre og tredje forsvarer.
4. Cupdeltagelse 2015. Vi skal delta på BVH Jentecup 18-19/4(påmelding ligger ute på bloggen), Briskebycup i juni og 5-sjøcupen i august(påmelding ikke åpnet)
5. Treningsleir i Southampton vinterferie 2016. Alle jentene har fått med skriv hjem, viktig at foresatte leser dette. Treningsleir koster 160.000 noe som krever mye dugnadsinnsats av jentene. Får vi ikke inn tilstrekkelig på dugnad vil egenandelen bli høy, alternativt klarer vi ikke økonomisk å gjennomføre treningsleiren. Alle jentene og trenere/managere på møtet ønsker å gjennomføre turen.
Det kommer eget innelegg rundt dette med dugnader og datoer som allerede kan holdes av i kalender!
6. Jentene ønsker kondisjonstrening/styrketrening i regi av trenerteamet, vi stiller oss positive og kommer tilbake med forslag. Vi må påregne store endringer i treningstider i vår da KG primært vil bli brukt til KM kamper da ny Seiersten ikke vil være klar før skolestart.
7. Kaptein, de som ønsker å prøve seg som kaptein skal få prøve seg i kamp. En kaptein må inneha visse egenskaper som vi trenere vil evaluere når jentene er på "audition":-)
   
Vi gleder oss stort til sesongstart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar