Sider

onsdag 8. oktober 2014

Uttak til sone og kretslagssamlinger!

Høsten er kommet og da er det tid for nye sonesamlinger. DFI tilhører sone Søndre Follo sammen med HSV og Ås. Søndre Follo er en av 5 soner i Østfold fotballkrets. DFI jentene utgjør en stor del av vår sone, denne sesongen skal hele 9 spillere fra J01 delta på sonen. Dette er: Sanna, Mari, Tuva, Sarah, Emilie, Lila, Anna og vi ønsker spesielt Marie og Celina velkommen som nye fra vårt lag.
I tillegg tilhører også Iris og Kaja J01 selv om de til daglig spiller på 00. Soneansvarlig er Tom-Erik Seim som mange kjenner fra J00.

Nivået over sonesamlinger er kretslagssamlinger. Soneansvarlig nominerer spillere fra hver sone, som får prøve seg mot de beste fra andre soner i kretsen. 40-50 jenter i hele kretsen skal ha treningssamlinger i høst og etter noen treninger vil antallet reduseres til 24 jenter som danner ØFK's J01 kretslag for 2014/2015. Tom-Erik som soneansvarlig har nominert 6 spillere fra DFI inn til kretslagssamlinger: Sanna, Tuva, Emilie og Sarah, samt Iris og Kaja fra J00.

Viktig å poengtere at disse uttakene gjøres hvert år, vi vet at fotballspillere utvikler seg forskjellig alder, noen utvikler seg i 12-13 års alderen, mens andre utvikler seg 14-16. Meningen med både sone og kretslagssamlinger er jentene tas ut på grunnlag av utvikling og nivå i sesongen som har vært.
Så her er det muligheter for alle på sikt!

Vi er stolte over at så mange fra vårt lag er tatt ut på sone og krets og gleder oss til å følge jentene framover:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar