Sider

torsdag 2. januar 2014

Godt nytt fotballår!

Da skriver vi 2014 og et nytt fotballår står for tur. I år skal vi spille 9-er som en overgang til 11-er neste år. Vi er så heldige at vi har 19 treningsvillige jenter så i tillegg til et 9-er lag vil vi stille et 7-er lag. Dette for å sikre at alle får mest mulig kamptid. Alle skal få spille både 9-er og 7-er, men noen vil få mere spilletid på det ene laget enn det andre. Vi har fått med oss Petter (pappa til Vibeke) i trenerteamet, dette for å sikre at vi er nok trenere til begge lag til enhver tid. Det er kun i kamper vi deler spillergruppa, alle treninger vi bli kjørt felles som før.

Vi fortsette med to treninger pr. uke, mandager og torsdager 18.00 - 19.20, oppstart mandag 6/1.
I tillegg til våre egne treninger har vi med 8 jenter på sonetreningene i vinter/vår, vi er den klubben som har desidert flest jenter i sonen:-) Det er vi trenere meget stolte av for det betyr at vi har mange flinke fotballspillere og at vi gjør noe riktig på treningene;-)

Årets overnattingscup blir  Briskebyturneringen på Hamar. Denne går av stabelen i pinsehelgen 6-8/6. Her stiller vi både et 11-er lag og 7-er lag hvis vi klarer å stille  nok jenter. Vi gleder oss stort til dette:-) Påmelding skjer via kommentarfeltet til blogginnlegget om cupen, viktig at dere gir beskjed så snart som mulig slik at vi får oversikten.

Med ønske om et godt fotballår 2014!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar