Sider

mandag 4. november 2013

Dårlig treningsoppmøte i kveld mandag!

Kun 9 (50%) jenter stilte til trening i kveld, og jeg hadde kun fått fraværsmelding fra en. Mulig at det skyldes at vi har byttet dag og at noen ikke har fått det med seg, eller at noen jenter har andre aktiviteter. Vil gjerne at dere som har andre aktiviteter mandag og/eller torsdag gir beskjed så vi kan lage oversikt over hvilke jenter som kommer hvilke dager. Dersom det er fravær eller andre beskjeder skal dette meldes til Marius eller Arild.Beskjeder som gis til andre jenter kan bli borte og trenerteamet ønsker forutsigbarhet på oppmøte slik at vi kan lage mest mulig optimalt
treningsprogram.

Minner om trening torsdag kl. 18-19.20 håper på bedre oppmøte da:-)

Påmelding til cupen lørdag gjøres via kommentarfeltet på blogginnlegget, pr. nå er vi 9 jenter og det er ikke tilstrekkelig til å stille to lag. Påmelding utløper torsdag ettermiddag, da gjør vi opp status og setter opp lagene. Så meld dere på alle sammen så får vi en fin ettermiddag på Nesodden som avsluttes med kamp mellom våre to lag:)

5 kommentarer:

  1. Ble usikker på om Mari er påmeldt til Cupen lørdag - men hun skal altså være med:)
    Når det gjelder trening: de nye tidene kræsjer med håndballtrening (mandag) og alpintrening (torsdag) - men vi vil prøve å trikse litt. Men kanskje lettere å sende melding de gangene hun kan komme... Slik blir det noen vintermåneder nå, men hun kommer som sagt sterkere tilbake etter alpinsesongen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Mari er notert på cupen:) Fint om hun får med seg noen treninger innimellom. Men mangfold er fint:)

      Slett
    2. Fint, tusen takk. Mari kommer nok på fotballtrening i dag; må få litt fart på beina før cupen på lørdag:)

      Slett
  2. Hei, vi så dessverre ikke ending på treningsdag før det var for sent. Julie S. har svømming på mandager, men vil gjerne variere litt mellom fotballtrening og svømming på mandagene fremover.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, ingen problem, fint at jentene holder på med litt forskjellig:-) Vi har jo også trening på torsdager som hun kan være med på.

      Slett